Up Saver
Hesap Silme
Up Saver hesabınızı ve hesabınıza senkronize edilen verileri dilediğiniz zaman uygulamada silebilir, uygulama artık yüklü değilse e-postayla silme talebinde bulunabilirsiniz.
Son güncelleme:
Neler silinir
- Firebase Authentication’daki Up Saver hesabınız.
- Cloud Firestore’da hesabınıza senkronize edilen tüm kayıtlar.
- Saver Pro hak kaydınız ve Saver Pro bağlandığında RevenueCat’teki müşteri profiliniz.
- Apple ile giriş yaptıysanız Up Saver’a verilen Apple giriş belirtecini iptal ederiz.
Neler saklanabilir
- Eski oturumlardan gelen verilerin geri yüklenmesini önlemek için eski hesap kimliğiniz, silme işareti ve talep zamanından oluşan asgari bir kayıt silmeden sonra 30 gün saklanır ve ardından otomatik olarak silinir. Bu kayıt hiçbir kaydınızı içermez.
- Yalnızca cihazınızda bulunan kayıtlar sunucularımızda değildir. Bunları Hesabım → Verilerin bölümündeki Tüm kayıtları sil seçeneğiyle veya uygulamayı kaldırarak silebilirsiniz. Kendi cihaz yedeklerinizdeki kopyalar cihaz ayarlarınızdan yönetilir.
- Dışa aktardığınız yedek dosyaları kaydettiğiniz yerde kalır. Artık ihtiyacınız yoksa bunları kendiniz silin.
- Saver Pro satın alma kayıtları Apple veya Google tarafından kendi politikalarına göre saklanır.
- Kullanım analitiğine izin verdiyseniz olaylar hiçbir zaman hesap kimliğinizi veya kayıtlarınızı içermedi.
Aboneliğiniz otomatik olarak iptal edilmez
Hesabınızı silmek, App Store veya Google Play üzerinden alınan bir Saver Pro aboneliğini iptal etmez. Gelecekteki ödemeleri durdurmak için aboneliği mağaza hesabınızın abonelik ayarlarından iptal edin.
Sorularınız
Verilerinizin silinmesiyle ilgili sorularınız için support@up-solutions.net adresine yazın. Verileri nasıl işlediğimiz ve haklarınız Gizlilik Politikası sayfasında açıklanmıştır.
Up Saver
Up Saver hakkında sorunuz mu var? Yardımcı olmaya hazırız.
Sık sorulan soruların yanıtlarına göz atın veya support@up-solutions.net adresine e-posta gönderin.